Vi grubler over Fuengirola eller Torremolinos ved Malaga eller Costa del sol når vi drager på afstikker

Min bebs er på vej til at blive 9 måneder gammel og min mand og jeg har slemme cravings efter et langvarigt og afslappende stay på f.eks Costa del Sol [http://www.hjertingrejser.dk/spanien-1-3-uger/costa-del-sol]. Vi plejer jo at rejse hvert kvartal til alt fra storbyferier til Edinburg og Amsterdam til månedslange rundrejser i Australien, ved middelhavet eller til San Fransisco eller New York og Boston. Så jeg er begyndt at blive smådesperat. I over et år har jeg og ham jo kun hygget i sommerhuset uden for Roskilde, så vi er begge snart desperat. Hehe.

Jeg har planlagt Torremolinos [http://www.hjertingrejser.dk/langtidsrejser-costa-del-sol/torremolinos] eller Fuengirola [http://www.hjertingrejser.dk/langtidsrejser-costa-del-sol/fuengirola] nu manden og mig sniksnakker vedr., hvor der virker fornuftigt at tage på længere ferie med babyen. Hvis vi savner en anelse stemning af by er du dér omkring temmelig tæt på Malaga-byområdet. Og der er vidst meget hjemligt samt med menneskevenlig lokal harmoni, livsaligt klima og goder måltider i både Torremolinos & Fuengirola.

Bo debatterer med positive briller omkring Costa del sol. Der i området ferierede han dengang han var knægt, og kæresten synes, at Costa del sol er federe end Torremolinos og Fuengirola. Jeg har ikk rejst til Fuengirola, Torremolinos eller Costa del sol, og måske har han en pointe. Der er på den anden side mindre tid med fly til Fuengirola og Torremolinos end der er til Costa del sol. Jeg ska’ i gang med at udfritte veninderne med børn må udfrittes.