Vi vil have erotik tilbage i parforholdet

Min kæreste og mig kunne godt tænke os at få erotik tilbage i vores parforhold, og af den grund har vi kigget i en forretning med sexlegetøj [http://www.amoro.dk/shop/frontpage.html] sammen og købt noget forskelligt legetøj, bl.a. en splinterny dildo [http://www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html], som skal hjælpe os med at få gang i vores sexliv igen. Sex har vi sjældent, og hvis vi langt om længe har sex, så føles det lidt kedeligt, og dermed forsøger vi at benytte sexlegetøj for at få sexlysten igen. Det sexlegetøj, mig og min kæreste besad i forvejen, var kun en dildo, som ej virkede mere. Egentlig elsker min fyr erotik, dog har han haft rigtig travlt på jobbet, så sexlivet er ej hvad det har været. Han har faktisk, så længe jeg har kendt ham, været begejstret for forspillet, og han kan godt lide at se mig masturbere ved brug af en dildo, når vi er ved at gå i gang med at have sex sammen.

Her forleden da jeg og min fyr var inde i shoppen, der havde erotik plus sexlegetøj, brugte vi penge på et væld af divergerende ting og sager. Ting til mig, såsom en dildo, plus noget til ham, såvel som ting, vi begge to kan nyde, erhvervede vi . Utrolig frækt at kigge på sexlegetøj sammen med kæresten var det, og vi fik egentlig lyst til straks at gå hjem for at have sex – og vil I vide noget? Det var lige præcis dét, som vi gjorde.